Üstün Yetenekli Genç Müzisyenlerimiz AKM’den Dünyaya Çalacak

ÇEV Sanat 23 Mayıs’ta AKM’de gerçekleştireceği dev konseri dijital platform üzerinden canlı olarak yayınlayarak Türkiye’nin üstün yetenekli genç müzisyenlerini dünyanın ve Türkiye’nin dört bir yanındaki sanatseverlerle buluşturacak!

Türkiye ve dünyanın her yerinden dileyen herkes https://cevsanat.crowdsol.com/ adresinden bilet alarak hem konseri internette canlı izleyebilecek hem de genç müzisyenlere destek olabilecek.

İş dünyası ve cemiyet hayatından gönüllü desteklerin yanısıra bilet satışlarından elde edilecek gelir, genç müzisyenlerin dünyanın en iyi müzik kurumlarında eğitim alabilmelerine olanak tanıyacak burs fonuna aktarılacak.

QNB Finansbank’ın ana sponsoru olduğu konserde ulusal ve uluslararası başarılara sahip ve ülkemizi yurtdışında başarıyla temsil eden genç sanatçılar sahne alacak. Haldun Dormen’in onur konuğu olduğu konserde projenin daimî destekçisi, sanatçı Halit Ergenç de sahnede gençlerle olacak.

Dünyaca ünlü genç sanatçımızın yeni albümünün dünya prömiyeri

Dünyanın yeni nesilde en önemli 30 genç klasik müzisyeninden biri olarak gösterilen Türk çello sanatçısı Jamal Aliyev’in solist olarak sahne alacağı konserde, sanatçı Türk enstrümanlarını çello ile buluşturduğu, doğu ve batı kültürlerini birleştirdiği yeni albümü ‘ILLUSION’u ilk kez seslendirecek.

ÇEV Sanat Başkanı Berrin Yoleri’nin organize ettiği ve ünlü orkestra şefi İbrahim Yazıcı’nın yöneteceği konserde ÇEV Sanat’ın genç müzisyenlerinden kemanda Deniz Erten İspir, Ezgi Su Apaydın, Deniz Şensoy, Doğa Altınok, Duru Önhon ve Defne Güngör, perküsyonda Elman Mecid, piyanoda Damla Ece Karataş ve Fikret Uçar, viyolada ise İklim Özenli ‘Olten Filarmoni Orkestrası’ eşliğinde performanslarını sergileyecekler.

Askıda Bilet uygulamasıyla öğrenciler ücretsiz izleyecek

ÇEV Sanat, bu sene ayrıca işbirliği yaptığı kurumlar aracılığıyla sunduğu askıda bilet uygulamasıyla müzik eğitimi alan öğrencilerin de konseri ücretsiz izlemesi için imkan sundu.

ÇEV Sanat Konserinin dijital teknoloji ve yayın sponsorluğunu Crowdsol üstlenirken Jaguar markası ile Borusan Otomotiv ve Tektaş Saatçilik de sponsorlar arasında yer alacaklar. Ulaşım sponsorluğunu Pegasus Havayolları’nın üstlendiği konserde Swissotel İstanbul ve Fairmont Quasar konaklama sponsorları olarak genç sanatçıları ağırlayacaklar. ÇEV Sanat’ın önderliğinde kültür ve sanat alanında çalışmalar yapan KUSAV (Kültür ve Sanat Vakfı), Epos7 Derneği ve Olten Sanat Vakfı bu etkinlikte bir araya geliyorlar.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.