Usta sanatçı Kayahan’ın hayatı belgesel oluyor!

İpek Açar, 2015 yılında hayatını kaybeden usta sanatçı Kayahan ile ilgili bir belgesel yapacaklarının müjdesini verdi.

İpek Açar, 2015’te yaşamını yitiren eşi Kayahan’la ilgili bir belgesel yapacaklarını söyledi.

Belgeselde Kayahan’ın kızı Beste Açar ile birlikte çalışacaklarını açıklayan Açar, şöyle konuştu: “Aile olarak Kayahan belgeseli üzerinde çalışmalara başladık. Bu projede profesyonel bir ekip, Beste ve ben beraberiz. Çocukluğundan itibaren mutluluklarını, kırgınlıklarını, yıllarını müziğe vermiş bir ustanın mücadelesini, fikirlerini, tüm yaşanmışlıklarını kapsayan çok özel bir proje olacak.”

Orkestra şefi Alper Kömürcü ile birlikte olan Açar, Plak ve Ben dergisine diğer projelerini de anlattı: “‘Kayahan’ın En İyileri 2’ albümü için çalışmalara başladık. Haziran’da Alper Kömürcü şefliğinde Yolu Sevgiden Geçen Şarkılar senfonik projesi ile Harbiye Açıkhava’da sahneye çıkacağız. Ayrıca Alper Bey ile ortak çalışmamız ‘Mazinin Sevdası’ single’ı da çok yakında dinleyicilerle buluşacak.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.