Usta Sanatçı Bedia Akartürk Aliağa’da Sahne Alacak

Verdikleri konserlerle Aliağalıların gönlünde taht kuran Aliağa Belediyesi Sanatevi (ASEV) Türk Halk Müziği (THM) Korosu ‘Ustalarla Muhabbet Konseri’nde sahne alıyor.
Konsere onur konuğu olarak katılacak olan halk müziğinin güçlü ismi Bedia Akartürk, en nadide eserlerini ASEV korosu ile birlikte seslendirecek. 28 Mayıs 2022 Cumartesi günü Ulaş Bayam Açıkhava Tiyatrosu’nda gerçekleştirilecek konser saat 20.30’da başlayacak.
Sanat hayatı boyunca sinema filmlerinin yanı sıra Zühtü, Yumurtanın Kulpu Yok, Sıla Hasreti, Konyalım Yürü, Gitme Bülbül gibi birçok esere de imza atan Türk Halk Müziği’nin yaşayan efsanesi Akartürk, kimi zaman solo kimi zaman da koro ile birlikte türküler seslendirecek. Türkü ziyafetinin yaşanacağı gecede barkovizyon gösterimi ile Akartürk’ün sanat hayatından kesitler de sunulacak.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.