Usta Sanatçı Aycan Teztel’den Yepyeni Bir Şarkı: Flyin’ High

Caz müziğin duayen ismi Aycan Teztel, 12 Ağustos’ta Doğulu Music tarafından yayınlanacak yeni teklisi “Flyin’ High” ile müzikseverlerle buluşuyor.

Trombon, bas ve piyano sanatçısı, İstanbul Superband’in orkestra şefi Aycan Teztel, yeni parçası “Flyin’ High” ile müzik listelerine geri dönüyor.

Söz, beste ve düzenlemesi Aycan Teztel’e ait olan parçayı, Brezilyalı ünlü caz sanatçısı Nanny Assis’in oğlu Dani Assis seslendiriyor. Aycan Teztel, ünlü sanatçı Dizzy Gillespie’nin unutulmaz parçası ‘Groovin’ High’dan esinlenerek yarattığı yeni şarkısı Flyin’ High’ın ismi ve sözleriyle ilham kaynağına atıfta bulunuyor.

Türkiye’nin en iyi caz müzisyenlerini bir araya getiren İstanbul Superband’ı kurarak Dianne Reeves, Dee Dee Bridgewater, Natalie Cole ve Kurt Elling gibi Grammy ödüllü sanatçılarla birlikte birçok performansın şefliğini yapan, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Caz Anasanat Dalı’nın kurucu üyelerinden biri ve öğretim görevlisi olan Aycan Teztel, yeni parçası ‘Flyin’ High’ı uzun yıllardır tanıdığı Kenan Doğulu’nun müzik şirketinden yayınlamaya hazırlanıyor.

Flyin’ High 12 Ağustos’ta Doğulu Music etiketiyle tüm dijital platformlarda müzikseverlerle buluşuyor

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.