Usta oyuncu Işıl Yücesoy’dan Sezen Aksu şarkıları

Usta sanatçı Işıl Yücesoy, koronavirüs sebebiyle evde geçirdiği günlerini üreterek değerlendiriyor.

Geçtiğimiz haftalarda Youtube kanalında şiir okuduğu videoları paylaşan Yücesoy, şimdi de Sezen Aksu’nun en beğenilen şarkılarını yorumluyor. Piyanist ve besteci Murat Aşkan’ın düzenlemesiyle Yücesoy’un seslendirdiği ‘Kaybolan Yıllar’ ve ‘Şarkı Söylemek Lazım’ şarkıları, sosyal medya danışmanı Aytuğ Scioti’nin kurgusuyla dinleyicilerden de büyük beğeni topluyor.

‘Sezen Aksu Sokağı’ projesinin 10 şarkılık bir çalışma olduğunu söyleyen Işıl Yücesoy; “Sezen Aksu, eserleriyle ülkemize çok hizmet etmiş bir sanatçı. Şarkıları herkesin dilinde ve benim de ruhumla her zaman bütünlük sağlamıştır. Bu sebeple repertuvarı en sevdiğim ve dinleyicilere en fazla dokunduğunu düşündüğüm şarkılardan seçmeye çalıştım. Gelen güzel yorumlar için çok teşekkür ederim. Çalışmayı çok seviyorum, gerçekleştirmek istediğim daha çok hayalim var” dedi.

Işıl Yücesoy – Kaybolan Yıllar | Sezen Aksu Sokağı No: 01

YouTube video

Işıl Yücesoy – Şarkı Söylemek Lazım | Sezen Aksu Sokağı No: 02

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.