Usta oyuncu Evrim Alasya ‘Kırmızı Oda’yı anlattı

Yapımını OGM Pictures’ın gerçekleştirdiği, Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek karakterlerin gerçek yaşam öykülerini barındıran eserlerinden uyarlanan ‘Kırmızı Oda’, cuma akşamı TV8 ekranlarında yayınlanan ilk bölümüyle seyirciden büyük ilgi gördü.

‘Kırmızı Oda’nın sürpriz konuk oyuncularından biri, intiharın eşiğinden dönen ve kendisini kurtaran kızı tarafından kliniğe getirilen Meliha karakterine hayat veren Evrim Alasya’ydı.

Meliha’nın çocukluğundan itibaren yaşadıklarını anlattığı dramatik hikayesi, ilk bölümde Doktor Hanım’ı olduğu kadar seyirciyi de etkiledi.

YouTube video

‘Kırmızı Oda’da depresyonda, saçlarını kesen Meliha’yı canlandırarak kamera karşısına geçen usta oyuncu Evrim Alasya diziyle ilgilli: “Meliha gibi bir karakteri insanın içinde hissetmemesi mümkün değil. Ben de okuduğum andan itibaren iliklerime kadar hissettim onu. Bu yüzden herhalde gelen mesajlarda, geri dönüşlerde hep aynı soruyu soruyor insanlar bana: ‘Siz Meliha’yı oynamamışsınız, yaşamışsınız, Meliha olmuşsunuz.’ Bu benim hakkını vermeye çalıştığım Meliha için özel bir yorumdur” şeklinde konuştu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.