Usta Magazin Gazetecisi ve yorumcusu Tayyar Işıksaçan ekrana geri dönüyor

UçanKuş TV’de yepyeni bir program başlıyor! UçanKuş TV en taze, en sıcak haberleri canlı yayınla Tayyar Işıksaçan farkıyla ekrana getiriyor!..

UçanKuş TV bünyesine bir usta isim daha katıldı.

Gazeteci Tayyar Işıksaçan, bundan böyle hafta içi her gün saat 17.30’da “Günün Olayı” ile güne damgasını vuran haberlere ışık tutmaya geliyor.

UçanKuş TV’de “Günün Olayı” gündeme farklı bir pencereden bakmanızı sağlayacak.

Günün en güncel haberleri ve en taze görüntüleri; uzman konuklar, canlı bağlantılarla hafta içi her gün 17.30’da “Günün Olayı” ile ekranlarına gelecek.

Tayyar Işıksaçan Kimdir

1963 İstanbul doğumlu olan Tayyar Işıksaçan evil ve iki çocuk babasıdır. 1982 yılında Gong Dergisinde gazeteciliğe başlayan Işıksaçan, Milliyet Gazetesi, Müzik Magazin dergisi, Sabah Gazetesi, Star Gazetesi, Top Secret Dergisi, Şamdan Dergisi, Havadis Gazetesi, İstiklal Gazetesi, Şok Gazetesi, Takip Gazetesi, Moon Life Dergisi gibi yazılı medyanın yanı sıra atv, Show TV, Kanal D, Flash Tv, Star TV, TV8, Beyaz TV, Genç TV, 360 TV gibi kanallarda program yapımcısı, sunucusu ve yönetici olarak görevler aldı. Radyo Tatlıses, Radyo Klas ve Turkuaz Radyoda programcı olarak mikrofon başında yer aldı. Son iki yıldır KKTC’de yöneticilik ve televizyon programcısı olarak görev yapan Tayyar Işıksaçan, UÇANKUŞ TV ile hafta içi her gün saat 17.30’da “Günün Olayı” ile günü ve gündemi değerlendirecek.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.