Üsküdar Valide Sultan Gemisi’nde Melihat Gülses Rüsgarı Esti

Üsküdar’da Türk sanat müziğinin sevilen ismi Melihat Gülses Boğaziçi Mehtapları konserinde sahne aldı. Valide Sultan gemisi’nde gerçekleşen konsere vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Üsküdar Belediyesi’nin düzenlediği konserde Türk sanat müziğinin sevilen ismi Melihat Gülses sahne aldı. Ünlü sanatçı Üsküdar Belediyesine ait Valide Sultan gemisinde boğaz manzarası eşliğinde hayranlarına konser verdi. Sevilen şarkılarını seslendiren ünlü sanatçı, hayranlarını coşturdu. Vatandaşlar konsere yoğun ilgi gösterdi. Konsere Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya’nın eşi Hatice Nur Yerlikaya ve Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu katılım sağladı. Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen konser öncesi sahneye çıkarak vatandaşları selamladı.

Konsere katılım sağlayan ve memnun olduğunu belirten Esra Bıçkıcı, “Konseri çok beğendik. Melihat Gülses aramıza geldi en başından beri ilgisi ile alakasıyla sohbet havasıyla beraber çok güzel bir gün geçirdik. Çok güzel bir geceydi yaptıkları etkinlik için Üsküdar Belediyesine çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

Ünlü sanatçı Melihat Gülses, “Muhteşem bir geceydi. Üsküdar Belediye Başkanımız Hilmi Türkmen’in bu organizasyon da büyük bir payı var. Bu gemide bu halka hizmette hakikaten çok öncü bir başkan. Çok güzel bir akşamdı” şeklinde konuştu.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.