Usain Bolt banka hesabında milyonlarca dolarlık kayıp yaşadı!

Dünyanın en ünlü atletlerinden biri olan Usain Bolt banka hesabında milyonlarca dolarlık kayıp yaşadı. Jamaikalı atletin avukatları, hesabında yalnız 12 bin dolar kaldığını netledi.

Usain Bolt banka hesabında nedeni belli olmayan bir olaydan ötürü 12,7 milyon dolarlık maddi kayıp yaşadı. Jamaikalı atletin avukatları konu hakkında açıklamaya yaparak Bolt’un ülkesinde bulunan banka hesabında sadece 12 bin dolar kaldığını söyledi.

Jamaika’nın İngilizce gazetesi The Gleaner’da yer alan habere göre; avukatlar maddi kayıp için hukuki süreç başlatığını belirterek, “Bu herkes için üzücü bir haber. Eğer bu bir hatadan kaynaklanmadıysa müvekkilimize karşı ciddi bir dolandırcılık ve hırsızlık suçuyla karşı karşıyayız.” dedi.

blank

Bolt’un avukatları, paranın 8 gün içerisinde hesaba tekrar yatırılmaması halinde konuyu Yüksek Mahkeme’ye taşımayı planlıyor.

Bolt kariyerinde sekiz kez Olimpiyat şampiyonluğu yaşadı. Ayrıca 100 metre ile 200 metre yarışlarında dünya rekorunu sahibi unvanında bulunuyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.