Urla’da 19 Mayıs Coşkusu

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 103. Yıldönümü dolayısıyla Urla Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen çelenk sunma töreninin ardından kutlama programı Urla Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde gerçekleşti.

Kutlama programına Belediye Başkan V. Kaymakam Murtaza Dayanç, Garnizon Komutanı Deniz Albay Hüseyin Çoban, Cumhuriyet Başsavcısı Ali Armağan Karaca, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Hüseyin Solmaz, idare amirleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları, Gaziler, öğretmenler, öğrenciler ve Urla halkı katıldı.
Coşkulu bir şekilde geçen kutlama programında öğrencilerin hazırladığı bir çok etkinlik yer alırken, yarışmalarda dereceye giren öğrencilere de ödülleri verildi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.