Uraz Kaygılaroğlu, sosyal medya fenomeni Mehtap Algül ile yeni bir aşka yelken açtı

Melis İşiten ile 5 yıllık evliliğini geçtiğimiz aylarda sonlandıran oyuncu oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, sosyal medya fenomeni Mehtap Algül ile yeni bir aşka yelken açtı.

Melis İşiten ile iki yaşında bir kızı olduğu için dostça ayrılan Uraz Kaygılaroğlu, son günlerde Sefirin Kızı’ndaki başarısından dolayı adından söz ettiriyor.

Oyunculuk performansının yanı sıra özel hayatıyla da sık sık gündeme gelen yakışıklı oyuncu, gönlünü fenomen Mehtap Algül’e kaptırdı.

blank

KENDİLERİNİ ELE VERDİLER

Arkadaşlıkları kısa sürede aşka dönüşen ikili, paylaşımlarıyla kendilerini ele verdi. Ezhel’in ‘Shawty bana baksan’ şarkısını paylaşan Algül’e Kaygılaroğlu’nun “Shawty benimle misin bu akşam?” karşılığını vermesi gözden kaçmadı. Yeni bir ilişkiye başladıkları konuşulan ikili şimdilik birbirini takip etmiyor.

Mehtap Algül daha önce de fenomen Reynmen ile aşk yaşamıştı

ESKİ EŞİ VE YENİ AŞKI BİRBİRİNE BENZİYOR

Öte yandan Mehtap Algül ile Uraz Kaygılaroğlu’nun eski eşi Melis İşiten’in benzerliği ise herkesi şaşkına çevirdi. Eski eşiyle sık sık görüşen Kaygılaroğlu, evlilikleri boyunca birlikte çektirdikleri fotoğrafları da Instagram hesabından silmedi.

Mehtap Algül
Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.