Uraz Kaygılaroğlu seçimini yaptı

Sefirin Kızı dizisinde hayat verdiği Gediz karakterinin senaryo gereği ölmesinin ardından diziden ayrılan Uraz Kaygılaroğlu, Cem Yılmaz’ın Erşan Kuneri projesinde rol alacağı müjdesi verilmişti. Gülseren Busayıcıoğlu’nun Camdaki Kız romanından uyarlanan dizisinde rol alacağı konuşulan Kaygılaroğlu, Erşan Kuneri kadrosunda yer aldığı ve iki projede aynı anda oynamak istemediği için teklifi reddetti.

YouTube video

Neslihan Atagül’ün geçirgen bağırsak sendromu nedeniyle diziden ayrılmasının ardından Gediz karakterine hayat veren Uraz Kaygılaroğlu da Sefirin Kızı’na veda etmişti. Sefirin Kızı dizisinde yaprak dökümü yaşanırken Kaygılaroğlu’nun yeni projesi de belli olmuştu.

Yakışıklı oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, Cem Yılmaz’ın unutulmaz karakterlerinden olan Erşan Kuneri’nin adını taşıdığı için anlaşma sağladı. Kaygılaroğlu’nun proje konusunda kısmeti açılırken Burcu Biricik’le Gülseren Busayıcıoğlu’nun Camdaki Kız romanından televizyona uyarlanan dizisinde rol alacağı gündem geldi.

Ancak Kaygılaroğlu cephesinde yeni bir gelişme yaşandı. Uraz Kaygılaroğlu, Erşan Kuneri dizisinde rol alacağı ve aynı anda iki projede birden oynamak istemediği için Camdaki Kız’ı kabul etmedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.