Uraz Kaygılaroğlu ile Berrak Tüzünataç’ın aşkı belgelendi

Berrak Tüzünataç ve Uraz Kaygılaroğlu yeni bir aşka yelken açtı. Star Tv ekranlarında yayınlanan Sefirin Kızı dizisinde Gediz karakterine hayat veren ve geçtiğimiz aylarda diziden ayrılan Uraz Kaygılaroğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Berrak Tüzünataç’ı etiketledi. Böylelikle Uraz – Berrak aşkı tescillenmiş oldu!

Geçtiğimiz günlerde ortaya atılan Uraz Kaygılaroğlu ve Berrak Tüzünataç’ın aşk yaşadığı iddiaları doğru çıktı. Yeni bir aşka yelken açan Uraz Kaygılaroğlu ve Berrak Tüzünataç’ın ilişkisi belgelendi. Kaygılaroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma sevgilisi Tüzünataç’ı etiketledi.

Tüzünataç ile yeni aşka yelken açan Uraz Kaygılaroğlu sevgilisini paylaştığı şarkının üzerine gizli etiket yaptı. Böylece aşk iddiaları doğru çıktı.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.