Uraz Kaygılaroğlu ile Berrak Tüzünataç yollarını ayırdı

Oyuncu Uraz Kaygılaroğlu ile Berrak Tüzünataç bu yılın sürpriz çiftleri arasında yer alıyordu. Sosyal medya paylaşımlarıyla magazin gündeminden düşmeyen Uraz Kaygılaroğlu ile Berrak Tüzünataç’ın ilişkilerini sonlandırdığı iddia edildi.

YouTube video

Sefirin Kızı dizisinden ayrılan ve şu sıralar yeni projesi için hazırlık yapan Uraz Kaygılaroğlu ile Berrak Tüzünataç çiftinin beraberliği uzun sürmedi. 2021 yılın en sürpriz ikililerinden Uraz Kaygılaroğlu ile Berrak Tüzünataç’ın ayrıldığı iddia edildi.

Ayrılık sonrası Tüzünataç arkadaşlarıyla detoks kampına gitti. Kaygılaroğlu ise kızı Ada’ya zaman ayırmayı tercih etti. İkilinin birbirlerine uyum sağlayamadıkları için ayrıldıkları ileri sürüldü.

“BU ARALAR AŞK HAYATIM ÇOK İYİ”

Geçtiğimiz ay Marie Claire dergisinin yeni sayısının kapağında yer alan Tüzünataç, “Bu aralar aşk hayatım çok iyi. Çıkan haberler doğru. Bunun saklanacak bir yanı kalmadı çünkü artık. Keyfimiz yerinde” demişi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.