Ünlülerin Doktoru Ezgi Karavelioğlu’ndan 2020’ye merhaba partisi

Ünlülerin Doktoru Ezgi Karavelioğlu, 15 Ocak Çarşamba günü Bağdat Caddesi’ndeki kliniğinde “2020’ye Merhaba” daveti düzenledi. Tanınmış birçok ismin katıldığı davette Dr. Ezgi Karavelioğlu, ünlülerin güzellik sırlarını ve 2020’nin güzellik trendlerini de açıkladı.

“Sağlıklı, sürdürülebilir, doğal güzellik” mottosuyla güzellik dünyasının ünlü ismi Doktor Ezgi Karavelioğlu, Bağdat Caddesi’ndeki kliğinde “2020’ye Merhaba” daveti düzenledi.

Tıp dünyasından ve cemiyet hayatından birçok ismin ve aile dostlarının katıldığı davette Dr. Ezgi Karavelioğlu, 2020’nin güzellik trendleriyle birlikte ünlülerin güzellik sırlarını da açıkladı. Tek tip güzellikten ziyade herkesin kendi hatlarına ve yaşına uygun uygulamaları yapmasının doğru olduğunun altını çizen Dr. Ezgi Karavelioğlu, 2020’de mezoterapi ve ozon terapi yöntemlerinin ön plana çıkacağını belirtti. Davetlileri eşi Psikiyatrist Ulaş Karavelioğlu ve çocukları Toprak ile beraber karşılayan Dr. Ezgi Karavelioğlu, konuklarıyla tek tek ilgilenerek onlara güzellik ipuçları da verdi. Minik Toprak’ın sevimli davranışları tüm konukların ilgi odağı oldu. Konuklar Trio dinletisi ve ikramlarla davetin tadını çıkardılar.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.