Ünlülerden yaza ‘keyifli’ merhaba

Tüm dünyada güzellik ve kozmetik trendlerine yön veren Sephora, yeni sezonu keyifli bir ‘Yaza Merhaba’ etkinliğiyle karşıladı.

İSTANBUL (İGFA) – Sephora Türkiye CMO’su Ayça Kaya ev sahipliğinde gerçekleşen etkinliğe iş, sanat ve cemiyet hayatının önde gelen isimlerinden Tülin Şahin, Emine Erdem, Dilara Koçak, Jessica Mey, Hande Gülşen Yontuç, Ece Vahapoğlu, Pınar Hotiç, Tuvana Büyükçınar, Pınar Tezcan, Cemre Kemer Medina, Simay Bülbül, Batya Kebudi, Hamiyet Akpınar, Zeynep Özkaya ve Gizem Güven katıldı.

Davetliler etkinlik sırasında Sephora’nın birbirinden farklı markalarına ait özel deneyim alanlarını keşfetti.

Güne özel düzenlenen makyaj ve saç şovları ise büyük bir beğeni topladı.

Marka, sürdürülebilirlik vizyonu odağında da özgün bir ileri dönüşüm atölye çalışması da düzenleyerek davetlilerle keyifli bir deneyim sundu.

Sephora Türkiye CMO’su Ayça Kaya, “Güzelliğin sınır tanımayan gücü” vizyonu ile attıkları her adımda, güzellik topluluğuna ilham vermek için çalıştıklarını söyledi. Güzellik olgusunun, bir standarda, bedene veya filtreye ihtiyacı olmadan özgüveni ortaya koyan bir araç olduğunun altını çizmeyi önemsediklerini belirten Kaya, “Bu perspektifle beraber Sephora olarak yaz sezonunda da en yeni makyaj, cilt ve saç bakımı ürünlerimizle tutkunlarımızın yanındayız” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.