Ünlüler tek yürek oldu! Ben Fethi Sekin! dedi

Tanınmış isimler, İzmir’deki terör saldırısında bir kahramanlığa imza atan Fethi Sekin için aynı şeyi söyledi: Benim adım Fethi Sekin!

İzmir’deki terör saldırısında gösterdiği kahramanlıkla faciayı önleyen şehit polis memuru Fethi Sekin için sanat ve spor dünyasından birçok ünlü isim bir araya geldi. Şehit memura özel olarak hazırlanan klipte, Türkiye’nin tanınmış isimleri, Sekin’in hikâyesini anlattı. Arda Turan, Fatih Terim, Engin Altan Düzyatan, Murat Boz, Burcu Esmersoy, Esra Erol, Demet Akalın, Hande Yener, Wilma Elles gibi isimler, kamera karşısına geçerek ‘Ben Fethi Sekin’ diyerek şehit polis memurunun yaşadığı o anları kelimelere döktü.

Fethi’yi anlattılar

Şehidin cenaze görüntülerinin yer aldığı klipte, Sekin’in dilinden terör saldırısı sırasındaki kahramanlığı seslendirildi.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.