Ünlüler, çocuk şenliğinde yardım için buluştu

Hunny Bunny Çocuk Şenliği, önceki gün CVK Park Bosphorus Otel’de yapıldı. Şenlik; Burcu Hattat ve Özge Peker’in proje sahipliğinde Ebru Dinç ve Pervin Ersoy’un proje ortaklığıyla gerçekleştirildi. Etkinlik kapsamında; Selda Topal’ın desteği ile Down Cafe standı da açıldı. Down Cafe’ye destek olmak için kurulan stantta Nilay Cafer, Aslıhan Güner Kılıç, Özge Borak, Özlem Yıldız, Ebru Erbaş durdu, aralarında Zeynep Toker, Emel Yıldırım, Hatice Gönül, Selvi Serttaş, Gülnur Güneş, Emine Ün, Duru Kınay, Tuğba Altıntop, Aslı Hünel ve Bilge Eren gibi çok sayıda isim de hazır bulundu.

Oyuncu Nilay Cafer kendi elleriyle yaptığı gül böreği, Özge Borak vişneli cheesecake, Aslıhan Kılıç ise kurabiyeleri kafeye gelir sağlamak amacıyla satışa çıkardı. Selda Topal ise bu ürünleri satın alarak, şenliğe katılan çocuklara ikram etti. Okyanus Koleji öğrencileri tarafından yapılarak Down Cafe’ye bağışlanan tablolar da büyük ilgi gördü. Ebru Erbaş’ın gerçekleştirdiği satışta, tabloları; Burcu Hattat, Bige Hattat, İpek Hattat, Öznur Ekşioğlu ve Bülent Serttaş’ın oğulları Emir – Bahadır Serttaş satın aldı, elde gelir ise kafeye bağışlandı.

ÖZGE BORAK‘A DUYGUSAL HEDİYE

Standa gelir gelmez büyük bir ilgi ile karşılaşan Özge Borak, hayranlarının isteklerini kırmayarak, bol bol fotoğraf çektirdi. Borak, sosyal medya hesabı üzerinden canlı yayına geçerek, kendi takipçilerini de şenliğe ve down cafe’ye destek olmaya davet etti. Borak’ın provaya yetişmek için otelden ayrılmasının ardından onu görmeye gelen down sendromlu küçük Berna ise herkesi şaşırttı. Berna’nın annesi “Berna Özge Borak sayesinde özel eğitim almaya başladı., bizim hayatımızda yeri çok ayrı, 14 Şubat Özge hanımın doğum günüydü, Berna’da kendisine bir resim yaptı, canlı yayında burada olduğunu görünce bizzat teslim etmek istedik ama yetişemedik” dedi. Berna’nın hediyesi Özge Borak’a iletilmek üzere teslim alındı. Etkinlikte Down Cafe’de çalışan gençler ise sahnede perküsyon şov yaparak büyük alkış aldı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.