Ünlü yönetmen Woody Allen’ı karantina kurtardı

Evlatlık kızını taciz ettiği iddialarının ardından meslek yaşamı bittiği düşünülen ünlü yönetmen Woody Allen’ın 2019 tarihli ‘New York’ta Yağmurlu Bir Gün’ filmi karantina günlerinde 21 milyon dolar hasılat yaptı.

Ünlü Amerikalı oyuncu, yazar ve yönetmen Woody Allen’ın ‘New York’ta Yağmurlu Bir Gün’ filmi ABD sınırlarını aşarak karantina günlerinde küresel gişede en çok kazanan film oldu. 2018’de evlatlık kızı Dylan Farrow tarafından taciz iddialarıyla gündeme gelen Allen bu olayın basına yansımasının ardından bütün dünyada tepkiyle karşılaşmış, meslek yaşamı bittiği ileri sürülmüştü. Dünya sinema devi Amazon ise bu iddianın ardından Şubat 2019’da ‘New York’ta Yağmurlu Bir Gün’ de dahil yönetmenin bütün filmlerin prodüksiyon ve dağıtımından vazgeçtiğini açıklamıştı. Allen, iddiaları reddederek, Amazon’a dava açmıştı.

Koronavirüs pandemisi nedeniyle dünyadaki sinemaların çoğunun kapanmasıyla birlikte Box Office Mojo filmin, ABD , Güney Kore, Fransa, İspanya, Meksika ve Rusya da dahil olmak üzere ABD dışındaki birçok bölgede şu ana kadar yaklaşık 20.9 milyon dolar kazandığını açıkladı. Filmin 5 Haziran’da da İngiltere’de yayınlanması bekleniyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.