Ünlü yıldızın ölüm sebebi belli oldu

Prince’in ölüm sebebini açıklayan toksikoloji raporu hazırlandı.

21 Nisan 2016 tarihinde, 57 yaşındayken hayatını kaybeden dünyaca ünlü şarkıcı Prince’in toksikoloji raporu hazırlandı.

Minneapolis’in banliyösü Chanhassen’deki evinde ölü bulunan Prince’in toksikoloji raporuna göre; ünlü şarkıcının bedeninde aşırı doz fentanil maddesine rastlandı.

Yalnız yaşadığı evinde hayatını kaybeden Prince’in ölümünden 6 hafta sonra, yanlışlıkla yüksek dozda fentanil, eroinden 50 kat daha güçlü olan sentetik ilaç almış olduğu açıklanmıştı. Toksikoloji raporu da ünlü şarkıcının aşırı doz fentanil maddesi kullanımından öldüğünü doğruladı.

Prince’in ölümünün ardından ABD basını ölümle ilgili çeşitli komplo senaryoları üzerinde dururken, ölmeden 15 saat önce kameralara takılan Prince’in Walgreens eczaneler zincirinden eve döndüğü görülmüştü.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.