Ünlü türkücü sert çıktı… “Aleyna Tilki kafasına domates atılacak insan!”

Geçtiğimiz akşam Kıbrıs’ta sahneye çıkan ünlü türkücü Mustafa Keser, dinlenme rekorları kıran popçu Aleyna Tilki ile ilgili zehir zemberek açıklamalarda bulundu.

Ünlü türkücü Mustafa Keser, Kıbrıs’ta çıktığı sahnede müzik dünyasındaki isimleri topa tuttu. Keser, piyasaya çıktığı ilk andan itibaren adından söz ettiren genç şarkıcı Aleyna Tilki’ye de sert çıktı.

“KAFALARINA DOMATES ATILACAK İNSANLARA ALKIŞ TUTUYORLAR”

Mustafa Keser, Aleyna Tilki hakkında şunları söyledi:

“Aleyna Tilki kim? Tilki cinsi mi? Öyle bir tilki cinsi tanımıyorum. Maalesef halkımızın sanat seviyesi düşük. Kafalarına domates atılacak insanlara alkış tutuyorlar.

blank

“HAK ETMEYENLER YOK OLACAK”

Zaman içinde sanat seviyesi yukarı çıkacak. Hak etmeyenler yok olacak inşallah. Benim sevenlerim jiletçi takımı değil. Sanat seviyorlar, bize sevgilerinden başka bir şey göstermiyorlar.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.