Ünlü sunucu Megyn Kelly, 20 milyon doları reddetti

Donald Trump’la atışarak ünlenen Fox News kanalı sunucusu Megyn Kelly, 20 milyon doları reddederek NBC kanalına transfer oldu.

ABD’de başkanlık seçimleri öncesinde yapılan ilk televizyon tartışmasında Donald Trump’la atışarak ünlenen Fox News kanalı sunucusu Megyn Kelly, 20 milyon doları (yaklaşık 75 milyon TL) reddederek NBC kanalına transfer oldu.

KALMASI İÇİN 20 MİLYON

Fox News’un sahibi Avustralyalı medya patronu Rupert Murdoch, Kelly’ye kanalında kalması karşılığında yıllık 20 milyon dolar (yaklaşık 75 milyon TL) maaş teklif etmişti. Kelly’nin aylardır süren pazarlıkların ardından NBC’ye geçmeye karar verdiği açıklandı.

EN YÜKSEK MAAŞI VERMİŞLERDİ

NBC yönetimi, geçen yılki maaşı 15 milyon doları (54 milyon TL) bulan Kelly’ye ne kadar teklif ettikleri konusunda bir açıklama yapmadı. Ancak konuya yakın kaynaklar Kelly’ye teklif götüren kanallardan hiç birisinin Murdoch’un 20 milyon dolarlık teklifine yaklaşamadıklarını belirtti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.