Ünlü Şarkıcı Gülşen’in sahne kıyafetini geceliğe benzettiler!

Ünlü şarkıcı Gülşen’in konserde giydiği kıyafeti sosyal medya takipçileri tarafından çok eleştirildi. Ünlü şarkıcının takipçileri kıyafeti geceliğe benzetti.

Ünlü şarkıcı Gülşen 2020 yılının ilk konserini geçtiğimiz günlerde verdi. Konserde giydiği kıyafeti sosyal medya hesabından paylaşan ünlü şarkıcı takipçilerini ikiye böldü.

blank
Gülşen

Derin yırtmaçlı kıyafeti ile göz dolduran güzel şarkıcının cesur tercihi takipçilerini ikiye ayırdı. Ünlü şarkıcı Gülşen’in bir grup takipçisi kombinini beğenmezken diğer grup takipçileri kıyafetini çok beğendi. Sosyal medyadan paylaşılan fotoğrafa yorum yapan Gülşen fanları kıyafeti geceliğe benzetti ve “Kıyafet üzerinde güzel duruyor ama geceliğe benziyor” dedi. Güzel şarkıcının bu kombinini ünlü arkadaşları ise tam not verdi.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.