Ünlü şarkıcı Ebru Polat, organizatör oldu

Ebru Polat kendini adını taşıyan Ebru Polat Organizasyon’un açılışı önceki gün Ümraniye’deki ofisinde gerçekleştirdi.

Açılışa sadece ailesi ve yakın dostlarını davet eden Polat, kurdeleyi kesmeden önce basın mensupları ile sohbet etti.” Bundan sonra gelinlerimizin kınasını ben yakıcam. 3 paketimiz olacak ekonomik, standart ve vip paket olacak. Vip pakette kınayı gelin eline ben süreceğim ve aynı zamanda yüksek yüksek tepelere türküsünü de ben söyleyeceğim.” dedi.

BENDE TÜRKİYE’NİN KYLİE Sİ OLACAĞIM

Polat ayrıca kendi ismini taşıyan kozmetik ürünlerini de aynı anda satışa sundu. Ürünler içinde kendi adını taşıyan Ruj, far paleti ve parfümleri bulunuyor.. 1 günde 1000 ürün satan Polat, bende yerli Kylie olacağım, zaten ikiz gibi benziyoruz birbirimize dedi….

blank
Ebru Polat

ALDATMASIN YETER

Muhabirlerin “Hem şarkıcılık, hemde is kadınlığı nasıl gidiyor? ” sorusuna “Allaha şükür çok hiper aktif bir kadınım, her ise yetişiyorum. Haftada 2-3 sahnem oluyor hiç yorulmuyorum.” demesi üzerine bir muhabirin; çalışmaktan kendinize eş bulacak vaktiniz yok; 2020 de evlilik planı varmi? demesi üzerine gülen Polat, “Artık evlenme zamanım geldi.Annem baskı yapıyor ama evlenecek adam yok. Zengin olması hiç önemli değil beni sevsin, aldatmasın yeter ” diyerek kurdeleyi anne ve kardeşi ile kesti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.