Ünlü Şarkıcı Ayşe Hatun Önal, karakolluk oldu

Ayşe Hatun Önal önceki gece, sabaha karşı 04.30’da Ortaköy trafiğini ve Arnavutköy Karakolu’nu birbirine kattı.

Ayşe cipiyle seyir halindeyken polisin rutin kontrolüne takıldı. Alkolmetreyi üflemek istemedi.

CEZA DA KESİLDİ

Polislerin ısrarı sonucu üflediğinde 167 promil alkollü çıktı. (Yasal sınır 50 promil) Ehliyetine 6 aylığına el konuldu, 876 TL ceza kesildi. Ayşe bu sırada fotoğraf çeken muhabirlere “Siz nereden çıktınız, s… gidin” diye bağırdı. Polis “Sakin olun” dedi.

POLİSİ SUÇLADI

100 promil üstü çıktığı için yasa gereği karakola davet edilen Ayşe kendi aracıyla gitmek istedi. Polis “Araba kullanmanıza izin veremem” diye uyardı. Bunun üzerine polis aracına binen Ayşe Hatun Önal gittiği Arnavutköy Karakolu’nda da gerginlik çıkardı. Cezayı kesen polisi, gazetecileri çağırmakla suçladı. Avukatını karakola çağırdı. 05.30’da çıkarken polislere “Gazetecileri uyarın, beni çekmesinler” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.