Ünlü Sanatçı Sarıkaya, Vanlılara Unutulmaz Bir Gece Yaşattı

10. Erciş Uluslararası İnci Kefali Göçü Kültür ve Sanat Festivali kapsamında Van Büyükşehir Belediyesi’nin sponsorluğunda sahne alan ünlü Türk Halk Müziği Sanatçısı Mümin Sarıkaya, Vanlılara unutulmaz bir gece yaşattı.

Erciş ilçesi Balık Bendi’nde düzenlenen konsere binlerce vatandaş katıldı. Renkli görüntülere sahne olan festival Erzurum Büyükşehir Belediyesi mehteran takımının seslendirdiği marşlarla başladı. Daha sonra sahne alan ünlü sanatçı Mümin Sarıkaya birbirinden güzel şarkılar seslendirdi.

Yaklaşık 1 saat sahnede kalan Sarıkaya, Van’da olmaktan çok mutlu olduğunu belirterek, organizasyonda emeği geçen Van Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti.

Konsere katılan üniversite öğrencisi Dilara Demir, festivalde çok eğlendiklerini belirterek, “Van Büyükşehir Belediyesi’ne çok teşekkür ediyoruz. Konser çok güzel, organizasyon çok güzel. Mümin Sarıkaya’yı çok seviyoruz. Emeği geçenlere teşekkür ederiz” dedi.

Festival, yerel sanatçıların konseri ile sona erdi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.