Ünlü rapçi Çakal, İrfan Aslanhan ile Radyo D’de yayınlanan Radyo Makinası’na konuk oldu

İrfan Aslanhan ile Radyo D’de yayınlanan Radyo Makinası’na konuk olan ünlü rapçi Çakal samimi açıklamalarda bulundu.

Son dönemde yıldızı parlayan isimlerden ünlü rapçi Çakal, Radyo Makinası’na konuk oldu. “Çakal tarzını mı değiştiriyor?” yorumları hakkında konuşan Çakal, “Yok ben başında söylediğim gibi hep istediğim müziği yapmakla devam ettim, hala öyle devam ediyorum. Ben ne zaman nasıl hissediyorsam o müziği paylaşmakla devam edeceğim. O yüzden bu kış daha kışa yönelik daha karanlık modda şarkılar yaptım, yine o eskiye dönüş yine o eski dönemlere göz kırpma gibi bir albüm gelecek ama yazın tabi ki popüler şarkılarla bitireceğiz ama kışın özlediğin şeyler geliyor” dedi.

“Damlarsın” şarkısını eski sevgilisi “Damla”ya yazdığı söylentileri üzerine Çakal, “Yani mutlaka söyleniyor yani kafiye olsun diye yapıldı aslında ama öyle söyleniliyorsa öyle hissedildiyse hissedilmeye devam edilebilir” açıklamasında bulundu.

Mahvettim şarkısının kırdığı rekorlardan bahseden Çakal, “İlk Spotify 24 saatin rekorunu kırmıştık bu şarkıyla, ilk 24 saatte 1,5 milyon gibi bir rakama ulaştık. Sadece Spotify’da YouTube’la beraber bakarsan diğer platformlarla birlikte ilk günden 3 milyon gibi bir rakama ulaştık bu şarkıda” dedi.

Reckol ile artık görüşmüyoruz

Reckol ile arkadaşlıklarının sorulması üzerine, “Arkadaştık artık görüşmüyoruz” ifadesini kullanan Çakal, “Hiç birine diss attığın oldu mu?” sorusuna ise “Oldu birkaç tane ya tabi isim vermeyim ama gerekli mesajlar gerekli yerlere ulaştı” diye konuştu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.