Ünlü oyuncu Tom Cruise’un kalçası olay oldu

Bir hayranı, filmin sahnelerini dikkatlice izledi ve ünlü oyuncunun yerden kalkarken görüldüğü sahnede bir tuhaflık sezdi.

‘Swizz Keats’ takma adını kullanan dikkatli izleyici, ‘Valkyrie’ filmindeki bir sahnede, başrol oyuncusu Tom Cruise’un kalça pedi kullandığını ileri sürdü. Bu iddasını Twitter hesabından takipçileriyle paylaşınca, sosyal medya adeta bu konuya kilitlendi.

“Valkyrie filmindeki sahneden yola çıkarak bir teori ortaya atacağım. Tom Cruise kalça aparatı kullanıyor” şeklindeki mesaj 60 binin üzerinde beğeni aldı.

blank

Bu paylaşımın ardından tartışmalar başladı. Bazı sosyal medya kullanıcıları, görüntüdeki kişinin Tom Cruise değil bir dublör olduğunu belirtirken, dublörlerin bu tür sahnelerde fiziksel olarak zarar görmemek için koruyucu pedler giydikleriniiddia etti. Ancak 55 yaşındaki aktör, zorluk derecesi yüksek sahnelerde bile dublör kullanmayı tercih etmemesi ile biliniyor.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.