Ünlü oyuncu saçlarını 3 numaraya vurdurdu

Saçlarını 3 numaraya vurduran ve tıraş sırasında çekilen fotoğraflarını sosyal medyada paylaşan oyuncu, bu radikal değişikliğin sebebini yine aynı hesapta açıkladı.

“SAÇLARIMI KAZITTIM”

“Hayatında yeni bir dönem başlıyorsa, bu yeni dönemi onurlandırmak adına çok önemli ve etkili bir adım. Ben de hayatımda yeni bir dönemin başladığını hissediyordum. Yeni ‘ben’e doğru yola çoktan çıktığımı, artık bu yeni benin duygularımda, davranışlarımda, bakış açımda, algılayışımda kendini net olarak gösterdiğini fark ettim. Bu yeni dönemi, bu yeni ‘ben’i onurlandırmak, onu en güzel şekilde ağırlamak için saçlarımı kazıttım. Saçlarımın uzunluğunun işaret parmağımın tırnağının yarısı kadar olması korkutucu geliyordu ama değilmiş, hatta çok nefismiş. Sonuçta, kestirdiğimden beri bir an bile pişman olmadım. Sembolik olarak eskiye veda etmenin, yeni dönemi onurlandırmanın daha güzel ve anlamlı bir yolunu düşünemiyorum.”

sebnem donmez1

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.