Ünlü oyuncu Renee Zellweger estetik iddialarına yanıt verdi

47 yaşındaki Renee Zellweger estetik iddialarına nihayet yanıt verdi. Göz kapaklarını kaldırttığı ve yüzünü incelttirdiği haberleri uzun süre magazin gündemini meşgul eden oyuncu, bu iddialara hiçbir zaman yanıt vermemişti.

Dünyaca ünlü oyuncu Renee Zellweger, estetik yaptırdığına ilişkin iddialara iki yıl sonra ilk kez yanıt verdi.

2014’te katıldığı bir davette çekilen fotoğraflarıyla gündeme bomba gibi düşen ve yüzünü tamamen değiştirmek için estetik operasyon geçirdiği söylenen Zellweger, Huffington Post’a yazdığı bir açık mektupla iddiaları reddetti.

‘Bu kimseyi ilgilendirmez ancak yüzümü değiştirmeye karar verdiğim ve göz ameliyatı olduğum haberleri gerçek dışı. İşin ilginci, saygın gazeteciler bunu bir tartışma konusu haline getirdi ve asılsız haberler insanların eğlencesi haline geldi. Bu tip şeyler kadınlara karşı nasıl bir çifte standart uygulandığının bir göstergesi…’ diyen oyuncu, sözlerine şöyle devam etti:

‘(…) Çok zayıf, çok şişman, yaşını gösteriyor, esmerken daha iyi, selülitli kalçalar, yüz gerdirme skandalı, kelleşiyor, beli kalınlaşmış, çirkin ayaklı, çirkin elli, kötü elbiseli… Atılan başlıklara bakın. Belki de bu başlıklarla insanların nasıl aşağılandığını ve yeni jenerasyonun eşitlik adına bu haberlerden neler öğrendiğini konuşma zamanımız gelmiştir.’

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.