Ünlü oyuncu Özgü Namal’ın eşi Serdar Oral hayatını kaybetti!

Oyuncu Özgü Namal’ın eşi Serdar Oral hayatını kaybetti. Serdar Oral, sabaha karşı geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti. Çiftin iki çocuğu vardı.

YouTube video

Muğla’da yaşayan Özgü Namal’ın nefes terapisti eşi Serdar Oral kalp krizi geçirdi. Çocuklarının bakıcısının fark etmesi üzerine durum sağlık ekiplerine bildirildi. Sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından Oral, Köyceğiz Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Kalp krizi geçirdiği belirlenen Serdar Oral, yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Bir süredir Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde yaşamını sürdüren Serdar Oral 53 yaşındaydı. Kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Serdar Oral’ın cenazesi bugün Kanlıca Mezarlığı’na defnedildi.

Son olarak 2014 yılında yayınlanan ‘Merhamet’ adlı dizide başrol oynayan Özgü Namal, nefes terapisti Ahmet Serdar Oral ile aşk yaşamaya başlamıştı.Namal’ın bu aşk ile birlikte hayatı değişti. İlk olarak oğlu Nefes’i kucağına alan güzel oyuncu, ardından kızı Elem Su’yu dünyaya getirdi.

Ardından Muğla’da bir köy evi yaptıran ve inzivaya çekilen Özgü Namal, burada doğal bir hayata başladı. Bahçesine sebze ekerken, şöminesi için odun kırarken görüntüleri basına yansıdı. Hatta köy halkı, Özgü Namal’ın evinin olduğu bölgeye ‘Hanımın Çiftliği’ adını taktı.

Ailesiyle mutlu bir hayat süren Özgü Namal eşinin vefatıyla sarsıldı. Kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Serdar Oral, sevenlerini yasa boğdu.

SERDAR ORAL KİMDİR?

Ahmet Serdar Oral 40’lı yaşlarda olup reklamcılık sektöründe faal olan bir isimdir. Kendisi Ferco Holding ortaklarından birisi olarak tanınmaktadır. Popüler yaşamda az yer aldığından internet ortamında kendisi hakkında detaylı bilgi bulunmamaktadır.

Ahmet Serdar Oral, 2006 yılında Sun Vital Solaryum’un genel müdürlüğünde görev aldı.

Daha sonra kendisi bohem bir hayat tarzını seçti ve Fethiye’ye yerleşti. Burada uzun süre yoga ve nefes dersleri ile ilgilendi. Özgü Namal ile eşi Serdar Oral Muğla Köyceğiz’e taşınmışlardır. 4 yıl önce oyunculuğu bırakarak Serdar Oral ile birlikte daha sakin bir hayatı tercih eden Özgü Namal, iki çocuk sahibi olmuştur. Muğla Köyceğiz’de bir köyde yaşayan başarılı isimler, 10 yıllığına bir köy evi kiraladı.

Özgü Namal ve Serdar Oral, Muğla Köyceğiz’de doğayla iç içe bir yaşam kurmak için evlerinin çevresindeki 7 dönümlük araziyi de 1 milyon 400 bin TL’ye satın aldı ve kendilerine bir çiftlik kurdular.

Serdar Oral ile Özgü Namal’ın çocuklarının ismi Nefes ve Elem Su’dur.

Daha önceki zamanlarda iki evlilik yapan Ahmet Serdar Oral’ın bu evliliklerinden de toplam 3 çocuğu bulunuyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.