Ünlü oyuncu Mehmet Aslantuğ senaryo yazıyor!

Mehmet Aslantuğ senaryo yazmaya başladığını dile getirdi.

Milliyet Gazetesi’nden Emrah Akçaay’ın haberine göre ‘Kardeş Çocukları’ dizisi final yapan oyuncu, “Tabii ki bir şeyler yazıyorum. Çok güzel tiyatro oyunları ve televizyon için iyi dramalar var. Çıtayı ne kadar yükseğe çıkarırsak, bu ülke payına düşen lezzeti o zaman alacak” dedi.

MEHMET ASLANTUĞ KİMDİR?

Mehmet Aslantuğ, 25 Eylül 1961 tarihinde, çiftçi bir ailenin çocuğu olarak Samsun’da dünyaya geldi. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini Samsun’da tamamlayan Mehmet Aslantuğ, Üniversite eğitimini sürdürdüğü İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü’nü oyunculuk sevdası nedeniyle bıraktı ve profesyonel olarak oyunculuk hayatına atıldı. İlk oyunculuk deneyimini Akrep Burcu filminde rol alarak yaşayan Mehmet Aslantuğ, 1992 yılında kendi yapım şirketini kurdu. 1996’da kendisi gibi oyuncu olan Arzum Onan’la evlendi. Mehmet Aslantuğ’un Can isimli bir oğlu bulunmaktadır.

Gecenin Kraliçesi, Racon Ailem İçin, Bir İstanbul Masalı, Ben Onu Çok Sevdim, Veda, Göç Zamanı, Canım Babam, Hanımın Çiftliği, Hırsız, İz Peşinde, Yalancı gibi bir çok projede yer alan Mehmet Aslantuğ, şimdilerde Star TV’de yayınlanan Kardeş Çocukları dizisinde Yıldırım karakterine hayat vermektedir. Mehmet Aslantuğ 1.79 metre boyunda, 76 kilo ve Terazi burcudur.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.