Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ tarikat davasını kazandı

Kıvanç Tatlıtuğ, kendisinin ve ailesinin bir tarikata üye olduğu, tarikat liderinin çağrısı üzerine ailece her şeylerini satıp Miami’ye yerleşecekleri iddiasına karşı açtığı davayı kazandı.

Kıvanç Tatlıtuğ ‘Tarikat polemiği’ yaşadığı gazeteci Soner Yalçın’dan kazandığı 15 bin TL’lik tazminatı Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’ne (ÇYDD) bağışlayacak.

Soner Yalçın, geçen mart ayında köşesinde kaleme aldığı yazıda, Kıvanç Tatlıtuğ ve ailesinin tarikat üyesi olduğunu iddia etmişti. Oyuncu ise Miami’de yaşayan Ahmet Hulusi’nin müritlerinden olduğunu ifade eden gazeteciyi mahkemeye vermişti.

Tatlıtuğ Ailesi’nin 70 bin TL’lik manevi tazminat davası, sekiz ayın ardından geçtiğimiz günlerde sonuçlandı. Davayı kaybeden Yalçın, 15 bin TL ödemeye mahkum oldu.

Kamuoyuna açıklama yapan Tatlıtuğ, parayı Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’ne bağışlayacağını belirtti.

Oyuncu, şunları söyledi: “Aile avukatımız Dr. Yalçın Kavak, Soner Yalçın’a gönderdiği e-postayla yazılanların gerçekle bağdaşmadığını anlatıp, yanlışlığın düzeltilmesini istedi.

Ancak Yalçın, düzeltme yapmadı ve olay yargıya taşındı.” Aktör, gerçekle hiçbir ilgisi olmayan yazının kendisi ve ailesinde büyük üzüntü ve öfke yarattığını da sözlerine ekledi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.