Ünlü oyuncu Jennifer Lawrence’den şok itiraf

Son yılların yükselen yıldızı Jennifer Lawrence, oyunculuk kariyerinin ilk yıllarında geçirdiği zor günlerini anlattı.

Independent’ın haberine göre Jennifer Lawrence, o dönem New York’ta yaşadığı dairede farelerin de olduğunu ve onların kemirdiği yiyecekleri yemek zorunda kaldığını söyledi. Lawrence, abisiyle birlikte kaldığı dairede mutfak olmadığı için orada bir süre sonra öleceğini bile düşünmüş. “Geceleri fareler ortaya çıktığında çok zor oluyordu. Banyoya bile gidemezdim. Hatta babam hala o evle ilgili konuşur, ‘O zaman bu işi ne kadar çok yapmak istediğini, ne kadar ciddi olduğunu anladım’ der. Sanırım bu babamın bana izin vermesi için de bir dönüm noktası oldu. Çünkü geldi ve içinde yaşadığım şartları gördü” diyen Lawrence, açıklamalarıyla şaşırttı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.