Ünlü oyuncu Jennifer Aniston’ın acı günü

Friends dizisiyle dünyaca tanınan bir üne kavuşan Jennifer Aniston babası John Aniston’ın 89 yaşında hayatını kaybettiğini duyurdu. Babasının ölümünü sosyal medyadan duyuran Aniston, “Sen tanıdığım en güzel insanlardan biriydin. Huzur içinde ve acı çekmeden gökyüzüne yükseldiğin için çok minnettarım.” ifadelerini kullandı.

‘Friends’ dizisindeki unutulmaz karakteri ile hafızalara kazınan ünlü oyuncu oyuncu Jennifer Aniston’ın babası kendisi gibi tanınan ünlü oyuncu John Aniston yaşamını kaybetti. 1970 ve 1980’li yıllarda kamera karşısına geçtiği Days of Our Lives adlı yapımıyla bilinen John Aniston 37 yıl boyunca Victor Kiriakis karakterine hayat vermişti.

John Aniston

89 yaşında hayatını kaybeden John Aniston’ın ölümünü sosyal medya hesabından üzerinden paylaşan Jennifer Aniston şu ifadeleri kullandı:

 

Canım babam… John Anthony Aniston. Sen tanıdığım en güzel insanlardan biriydin. Huzur içinde ve acı çekmeden gökyüzüne yükseldiğin için çok minnettarım. Hem de 11/11’de (11 Kasım)! Her zaman mükemmel bir zamanlaman vardı. Bu sayı benim için sonsuza kadar daha da büyük bir anlam taşıyacak. Seni sonsuza kadar seveceğim.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.