Ünlü oyuncu Berk Oktay, rolü için 10 kilo verdi

Fox TV’nin yeni dizisi ‘Savaşçı’ için hazırlıklar son hız devam ediyor. Oyuncular özel eğitim alırken, Berk Oktay da rolü için 10 kilo verdi.

Limon Film’in yapımcılığını, Volkan Kocatürk’ün yönetmenliğini ve Süleyman Çobanoğlu’nun senaryosunu üstlendiği, yakında FOX’ta yayınlanacak olan Savaşçı dizisi, izleyiciyle buluşmak için gün sayıyor. Dizide Yüzbaşı Kağan Bozok karakteriyle izleyiciyle buluşacak olan Berk Oktay, rolü için 10 kilo verdi.

Oyuncu kadrosunda Berk Oktay, Yıldız Çağrı Atıksoy, Murat Serezli, Burç Kümbetlioğlu, Fırat Albayram, Uğur Biçer, Hakan Dinçkol, Bahadır Vatanoğlu, Alican Albayrak ve Doğan Bayraktar’ın yer aldığı dizinin çekimleri son hız devam ediyor.

ÖZEL EĞİTİM ALDILAR

Savaşçı dizisinde Bordo Bereliler’in seçkin birliklerinden olan Kılıç Timi, dizinin daha gerçekçi olması için Özel Harekat’tan emekli kıdemli albay Şevket Şen’den bir hafta boyunca Bordo Bereli eğitimi aldı. Mental eğitime tabi tutulan Kılıç Timi, silah tutuş ve atış tekniklerini de öğrendi.

10 KİLO VERDİ

Dizide Yüzbaşı Kağan Bozok karakteriyle izleyiciyle buluşacak olan Berk Oktay, rolü için 10 kilo verdiğini açıklarken, rolleri gereği fit kalmalarını gerektiğini düşünen tüm Kılıç Timi de formda kalmak için ellerinden geleni yaptıklarını dile getirdi.

Bordo Bereliler’e mensup bu timin destansı hikayesini anlatan Savaşçı, çok yakında FOX TV’de başlayacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.