Ünlü oyuncu Asuman Dabak genç yetenekleri keşfetmeye hazırlanıyor

Rol aldığı başarılı yapımlarla izleyicilerin gönlüne taht kuran usta sanatçı Asuman Dabak, Asuman Dabak Sahne İzmir ve Kocatürk Okulları işbirliğiyle genç yetenekleri keşfetmeye hazırlanıyor.

Uzun yıllar Londra’da oyunculuk eğitimi veren ve Türkiye’de açtığı tiyatro okulunda da çok sayıda oyuncu yetiştiren Dabak, İzmir Kocatürk Okulları kampüslerinde yapılacak seçmelerle gençlere umut olacak.

Yapılacak seçme sonucu Asuman Dabak Sahne İzmir’de oyunculuk eğitimi almaya hak kazananlar; ses, şan, diksiyon, nefes, hareket, sahne, beden dili, temel oyunculuk, doğaçlama, audition teknikleri ve konservatuvara hazırlık dersleri alarak hayallerine bir adım daha yaklaşacak. İzmir’in ülkemiz için bir cevher olduğunu söyleyen Dabak; “Bugüne kadar bu yörede birçok başarılı sanatçı yetişti. Ülkemizin daha da fazlasına ihtiyacı var. İçinde sanat aşkı taşıyan gençlerle buluşmak beni oldukça heyecanlandırıyor ve onlardan ben de çok şey öğreniyorum. Kendine güvenen ve içinde oyunculuk aşkı taşıyan tüm gençlerimizi seçmelere bekliyorum” dedi.

Not: 21 Eylül’de Kocatürk Okulları Gaziemir Kampüsü’nde, 22 Eylül’de Kocatürk Okulları Üçkuyular Kampüsü’nde, 23 Eylül’de Kocatürk Okulları Kemalpaşa Kampüsü’nde, 24 Eylül’de Kocatürk Okulları Tire Kampüsü’nde, 25 Eylül’de Kocatürk Okulları Turgutlu Kampüsü’nde yapılacak seçmelere 0532 111 1109 numaralarını arayarak başvurabilirsiniz.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.