Ünlü model Candice Swanepoel’den duygulandıran Aylan bebek paylaşımı

Ünlü manken Candice Swanepoel sosyal medya hesabı Instagram’dan dünyayı derinden sarsan fotoğrafı paylaşarak duygusal bir mesaj yayınladı.

Anaca isminde bir erkek bebek dünyaya getiren Candice Swanepoel, 2015 yılında ülkelerindeki savaş nedeniyle Bodrum’dan Yunanistan’a şişme botla geçmeye çalışırken annesi ve kardeşi ile birlikte boğularak hayatını kaybeden 3 yaşındaki Suriyeli Aylan Kurdi’nin fotoğrafını sosyal medyada takipçileri ile paylaştı.

Ünlü manken dünyayı derinden sarsan bu fotoğrafı paylaşarak şu notu düştü;

Bu sabah uyandım, sıradan bir gündü. Bebeğimin oyunlar oynayarak ve güldürerek yemeğini yedirip onu yeniden uyuttum. Kahvaltıda sosyal medyada muhteşem insanların muhteşem plajlardaki fotoğrafları arasında gezinirken yine o kareye denk geldim.

Bu akşam siz ailenizle birlikte güzel zaman geçirip hindinizi yerken, onlarca masum çocuğun çektiği acılar beni derin düşüncelere sokacak. Her şeye şükredin, başınızın üstündeki çatıya, sıcak banyo ve yatağınıza ve sevdiklerinize…

Oğlum gibi bir hediyeye sahip olduğum için minnettarım, sağlıklı ve mutlu olduğu için ve bu küçük çocuğun ve ailesinin karşılaştığı trajediyle karşılaşmayacağı için şükrediyorum. İnsanlığın merhamete ve parlak olmayan bir gelecek için birlik olmaya hiç bu kadar ihtiyacı olmamıştı. Kendinize bunu durdurmak için ne yapmam gerekiyor diye sorun. En azından etrafınızdakiler, ülkeniz, dünyanız veya kendiniz için daha iyi bir insan olmaya çalışın.

aylan

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.