Ünlü modacı Tolga Çam’dan 10. yıl sürprizi

Türk modasına yön veren isimlerin başında gelen Tolga Çam, 10. yıla özel hazırladığı koleksiyonun tanıtım çekimlerini güzel manken Özge Ulusoy ile gerçekleştirdi.

10. Yıla özel 45 parçalık koleksiyon hazırlayan ve 19 Aralık’ta şehit ve gazi aileleri yararına gerçekleştireceği defile ile tanıtacak olan Tolga Çam, defile öncesinde özel bir çekim gerçekleştirdi. Birbirinden cesur ve iddialı kostümler giyerek objektif karşısına geçen ve kostümler kadar göz kamaştıran Özge Ulusoy, fotoğraf sanatçısı Serhat Hayri’ye birbirinden iddialı pozlar verdi. Koleksiyonun tanıtım yüzü olan Özge Ulusoy, 19 Aralık’ta gerçekleşecek defie de baş manken olarak da podyum da boy gösterecek.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.