Ünlü modacı Raşit Bağzıbağlı 10. yılını kutluyor

Ünlü modacı Raşit Bağzıbağlı bir haftada üç ayrı defile yapmaya hazırlanıyor.

Sırasıyla ilk önce 23 Mart Kuveyt Moda Haftası’da, 26 Mart Modanisa & Raşit Bağzıbağlı tesettür koleksiyon defilesi ile Emaar Square Mall Art Centre’da ve 27 Mart İstanbul Mercedes-Benz Fashionweek acılış defilesini Shangri-La Hotel’de gerçekleştirecek. Sektördeki 10. Yılını İstanbul Mercedes-Benz Fashion Week Defilesiyle kutlayacak olan Bağzıbağlı, Üç ayrı defileye hazırlanırken üç defilede toplamda 150 parçalık özel koleksiyonunu tanıtacak. Aylar önce defile hazırlıklarına başlayan ünlü modacı 150 parçalık koleksiyon için çift vardiya çalışıldığını ve 30’a yakın ek eleman alındığını belirtirken Levent’te bulunan showroomunda podyumda yürüyecek mankenlerin seçimini de kendi yaptı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.