Ünlü moda tasarımcısı Tuba Ergin, Nişantaşı mağazasını açtı

Ünlü moda tasarımcısı Tuba Ergin, heyecanla beklenen Nişantaşı mağazasını açtı. Özgün, modern, ilham veren kadınlara yönelik en gözde parçaların, seçkin tasarımların ve FW 2021 – 2022 koleksiyonunun yer aldığı mağaza için çok özel bir davet düzenlendi. Ahu ve Süleyman Orakçıoğlu, Pınar Altuğ Atacan, Nil Bentürk Uyguner, Tuğçe Eyilik, Ayşe Özyılmazel, Pınar Hotiç, Eda Güzelcik, Özlem Dalga, Aylin Çetinkaya, Pelin Kaya gibi isimler

Tuba Ergin’i bu özel gününde yalnız bırakmadı.

Koleksiyonlarını sıra dışı, güçlü, çevreye duyarlı ve rafine kadınlar için tasarlayan ünlü moda tasarımcısı Tuba Ergin, moda severler tarafından heyecanla beklenen Nişantaşı mağazasının müjdesini veriyor. Nişantaşı mağazasını Valikonağı Caddesi’nde açan Tuba Ergin, mağazası için özel bir davet düzenledi.

blank

Ahu ve Süleyman Orakçıoğlu, Pınar Altuğ Atacan, Nil Bentürk Uyguner, Tuğçe Eyilik, Ayşe Özyılmazel, Pınar Hotiç, Eda Güzelcik, Özlem Dalga, Aylin Çetinkaya, Esra Türker, Pelin Kaya gibi isimlerin Tuba Ergin’i yalnız bırakmadığı bu davette, ünlü tasarımcı tüm misafirleriyle yakından ilgilendi. Kargo ve çoklu cepler, apolet detayları, ileri dönüştürülmüş ordu çanta detayları, vejetal deri, antimikrobiyal kumaşlar, dönüştürülmüş yün, lanolin kaplamalı kanvas gibi lüks ve sürdürülebilir malzemelerin yer aldığı, çok amaçlılık ve pratiklik gibi unsurların öne çıktığı yeni 2021 – 2022 Sonbahar Kış koleksiyonu ‘’Cesur Yeni Dünya’’ davetlilerden tam not aldı. Hem gündüz, hem de gece rahatlıkla giyilebilen, konforlu, dayanıklı, fonksiyonel ve stil sahibi parçaların da sergilendiği mağazada, işlemeli kumaşlar, deri volanlar ve renkli derilerle tasarlanan gece elbiseleri de hayranlık uyandırdı.

Haute couture’ün yanı sıra hazır giyim koleksiyonlara da imza atan, sipariş üzerine kişiye özel dikim parçalarıyla da ilgi uyandıran ünlü moda tasarımcısı Tuba Ergin, Nişantaşı mağazasında düzenlediği bu davette, dünden bugüne uluslararası arenada da ses getiren çalışmalarını kısaca misafirlerine aktardıktan sonra yeni dönem moda trendlerini, pandemiden sonra değişen moda dünyasını ve kültürünü, kendi stilini yaratmanın önemli ipuçlarını tüm moda severler için anlattı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.