Ünlü milyarder Richard Branson, Kerem Bürsin ile buluştu

Uzaya bile Mavi Jean’iyle giden Richard Branson Mavi’nin marka yüzü Kerem Bürsin ile buluştu!

Dünyanın en çılgın milyarderi olarak tanınan Sir Richard Branson, Mavi’nin platin sponsor olarak yer aldığı İstanbul TALKS Inspired 2016 konferansına konuşmacı olarak katıldı. Uzay mekiği lansmanından, dünyanın bir köşesindeki yardım aktivitesine kadar hayatının her anında Mavi jean’lerini giyen Branson, konferans sonrasında Mavi’nin marka yüzü Kerem Bürsin ile bir araya gelerek sıcak bir sohbet gerçekleştirdi.

Buluşmanın ardından, Kerem Bürsin sosyal medyadan şu mesajı paylaştı: “Dünyaya gelmiş geçmiş en başarılı girişimcilerden biri, tutku dolu hümanist ve ilham veren Sir Richard Branson’ı dinleme ve tanışma fırsatım oldu. Son 50 yıldır yaptığı işler ve projeler sayesinde hayatımıza bir şekilde dokundu ve inanılmaz bir tutkuyla dokunmaya devam ediyor. Aynı zamanda büyük bir Mavi hayranı. Devamlı büyük bir istikrarla dünyamızı daha iyiye doğru ittiğiniz için teşekkür ederim.” Kerem Bürsin ve Richard Branson’ın fotoğrafı kısa sürede sosyal medyada beğeni rekorları kırdı.

Richard Branson kerem bursin1

Yaratıcı fikirleriyle bugüne dek pek çok alanda sıradışı girişimlere imza atan ve milyonlarca kişiye ilham kaynağı olan Branson’ın, keynote speaker olarak yer aldığı oturumun ev sahipliği ve moderatörlüğünü Mavi’nin CEO’su Cüneyt Yavuz yaptı. Dünyanın en sosyal CEO’su ve LinkedIn’de dünyanın en çok takip edilen kişisi olarak “online” hayatın rekorlarına sahip Branson, konferansa, özel yaşamında tercih ettiği Mavi Jean’iyle katıldı. Richard Branson, Virgin Galactic Spaceship Two lansmanında da Mavi Jean’ini giymiş ve havalara uçtuğu, hafızalara kazınan fotoğrafı bütün dünyayla paylaşılmıştı. Konferans sırasında fonda yer alan bu fotoğraf, dinleyiciler arasında da ilgi odağı oldu.

Richard Branson

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.