Ünlü komedyen Ata Demirer’den Bozcaada tepkisi

Ünlü komedyen, Bozcaada’daki Sulubahçe ve Habbele koylarının ihaleye çıkarılarak işletmeye açılacağı haberlerine tepki gösterdi.

‘Eyvah Eyvah’ filmini Bozcaada’da çeken, burada evi bulunan ve zamanının büyük bir bölümünü Bozcaada’da geçiren komedyen Ata Demirer, ‘Bozcaada Bizim Diyorsan Yanımızda Ol!’ diyerek sosyal medyadan çağrıda bulundu.

bozcaada

HERKESİ DUYARLI OLMAYA DEVET ETTİ

Bozcaada’ya olan sevgisi ve bağlılığıyla bilinen Ata Demirer, Sulubahçe ve Habbele koylarının ihaleye çıkarılıp işletmeye açılmasına tepki göstermek için düzenlenen kampanyanın çarşamba saat 20.00’de başlayacağını duyurarak, #bozcaadabizim etiketiyle ‘Gencolar #bozcaadabizim hepimizin gelecek nesillere mirasımız …Yunan adalarını görüp görüp iç çekmemek için destek lütfen’ yazdı.

Bozcaada’daki sivil toplum kuruluşlarının tepki gösterdiği Sulubahçe ve Habbele koylarının kiraya verilerek işletmeye açılacağı ihalenin, 21-22 Kasım’da Ankara’da gerçekleşeceği açıklanmıştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.