Ünlü isimlerden Emine Bulut konserine destek gecikmedi!

Ünlü şarkıcı Zeynep Bastık, 28 Ağustos’ta Çeşme Amfi Tiyatro’da konser verecek. Bastık, konser gelirlerini eski eşi tarafından canice öldürülen Emine Bulut’un kızının eğitimi ve psikolojik desteği için bağışlayacağını açıkladı. Bastık’ın çağrısına Berkay, Reynmen, Oğuzhan Koç, Kalben gibi ünlü isimler de destek verdi. Ünlü şarkıcılar birlikte sahne alacak.

Kırıkkale’de eski eşinin bıçakladığı Emine Bulut’un son anlarında ‘Ölmek istemiyorum’ diye bağırması 10 yaşındaki kızı F.B.V.’nin ise ‘Lütfen ölme anne’ diye ağlaması Türkiye’nin çığlığı haline dönüştü.

Siyasetçiden sanatçıya, sporcudan din adamına kadar milyonlarca kişi kadına şiddetin son bulması için çağrıda bulundu. Onlardan biri de şarkıcı Zeynep Bastık.

Bastık, Instagram hesabından 28 Ağustos’ta Çeşme Amfi Tiyatro’daki konserinin tüm gelirini Emine Bulut’un kızının eğitimi ve psikolojik desteği için bağışlayacağını söyledi. Aynı zamanda da kendisine destek veren sanatçı arkadaşlarını sahnesine davet etti.

blank

Sanatçı dostlarından konsere katılarak destek olmalarını rica eden Bastık’ın çağrısına, Reynmen, Oğuzhan Koç, Berkay, Anıl Piyancı, Aybüke Albere, Can Ozan, Ceylan Ertem, Fikri Karayel, Grogi, Jabbar, Kalben, Nev ve Yase yanıt vererek konserde sahne alacak.

28 Ağustos’ta Çeşme Amfi Tiyatrosu’nda gerçekleşecek konserin ismi de ‘Emine Bulut Destek Konseri’ olarak değiştirildi.

Bastık konser hakkında yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“28 Ağustos Çarşamba bu sefer #EmineBulut’un geride bırakıp bize emanet ettiği kızı için bir araya geleceğiz. Bilge’nin geleceği için ne kadar bilet alır, aldırırsanız o kadar destek olmuş olursunuz.

Gelseniz de gelmeseniz de o koltuklar boş kalmayacak korkmayın. Beni sahnede yalnız bırakmayacak tüm sanatçı arkadaşlarıma şimdiden teşekkür ederim.

Asıl teşekkürü konserden sonra detaylı yapacağım. Şimdi bu konseri olabildiğince yayma, desteğimizi gösterme zamanı. Her saniye, her paylaşım değerli. Herkesi öpüyorum” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.