Ünlü isimler Seren Serengil’e destek verdi

Üç günlük zorlama hapsi cezası alan Seren Serengil’e ünlüler dünyasından destek yağdı.

Ünlü isimler, Serengil’e ‘Yanındayız, bunu hak etmedin’ mesajları gönderdi…

DENİZ SEKİ: “Gülben Ergen ve Serengil; ikisi de çok sevdiğim arkadaşım. Küsmek ve kalp kırmak için bahane yaratacağımıza, sevmek ve sevilmek için çare arayalım.”

SEDA SAYAN: “İlahi Cengiz Semercioğlu! Programın yapımcısı sensin ve sen dahil hepiniz bu konuyu konuştunuz. Niye Seren suçlandı, anlamadım. Herkes kenara çekildi, kabak Seren’in başına patladı. Pes!”

ŞAHAN GÖKBAKAR: “Tecavüzcüsü, karısını döven şerefsizi, hayvan katili, arsızı, hırsızı, dolandırıcısı serbest; TV’de bir şarkıcının magazinsel ilişkilerini yorumlayan ve eleştiren bir sunucuya üç gün hapis! Hayret ki ne hayret!”

BERKAY: “İçimizde bu kadar büyük öfkeler barındırmamalıyız. Aynı sektörde bulunan kişilerin birbirlerine bu denli kin duyması tuhaf! Seren, bunu hiç hak etmedi.”

DEMET AKALIN: “Her zaman yanındayım güzel kalplim. Seni seviyorum, seni seviyoruz.”

YEŞİM SALKIM: “Doğru tektir, yanlış da öyle… Umarım bu ülkede gerçekten adalet yerini bulur.”

ECE ERKEN: “Yanındayız Seren Serengil… Ne olursa olsun hapis cezasını anlamam mümkün değil.”

ALİŞAN: “Üç gün hapis mi? Suçu? Sen her zaman doğruları konuştun. Üç gün, 72 saat hemen gelip geçecek ama doğrular hep hatırlanacak.”

İDO TATLISES: “Kim kimin hakkında ne konuşur bilemem ama çıkan karara hayret doğrusu!”

RAFET EL ROMAN: “Serenciğim; güzel kalbin, dostluğun, samimiyetin… Bunu hak etmedin. Sen çok güçlüsün, bu da geçer.”

SİBEL CAN: “Bu da geçer yahu.”

CENK EREN: “Umarım aklı selim galip gelir, sevgili Gülben Ergen şikayetini geri çeker ve bunlar bir daha yaşanmaz. Ben Gülben’in bir anneyi, Nevin Hanım’ı üzeceğini düşünmüyorum. Çok üzgünüm.”

MURAT BOZ: “Geçmiş olsun Seren.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.