Ünlü isimler Koruncuk Vakfı yararına düzenlenen etkinlikte buluştu

Yenilenen Feriye Palace‘ta Koruncuk Vakfı yararına düzenlenen etkinlikte, çocuklar aileleri ile birlikte unutulmaz bir gün yaşadılar

Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlaması çerçevesinde Koruncuk Vakfı yararına 24 Nisan Pazar günü yenilenen Feriye Palace’ın ev sahipliğinde çocuklara özel bir şenlik düzenlendi.

Lisans A.Ş.’nin çocuklar için hazırladığı etkinlik çerçevesinde Looney Tunes, Sevimli Kahramanlar ile Batman-Superman’in yanı sıra showlara ve eğlence labirentine katılan minikler, Panshow’un düzenlediği oyun alanlarında doyasıya eğlenerek Çocuk Bayramını coşkuyla kutladılar. Pakolino’nun eğitici oyun atölyesiyle renklenen brunchta Nutricia, Sırma ve Banat da hediyeleriyle çocukları sevindirirken, Refresh-in katkısız meyve ve sebze sularıyla davetlileri serinletti. Doğuş Oto’nun yeni model Volkswagen Touareg’i sergileyerek destek verdiği bu organizasyon Koruncuklara anlamlı bir 23 Nisan armağanı oldu.

Bergüzar Korel-Halit Ergenç, Yasemin Özilhan, Pınar Sabancı, Ekin & Tugay Kerimoğlu, Irmak & Kazım Köseoğlu, Pelin & Rıfat Çebi, Banu & Timur Savcı gibi şenliğe katılan davetliler çocuklarıyla eğlenerek keyifli bir gün geçirdiler.

halit berguzar

Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı hakkında:

1979 yılında gönüllü kişiler tarafından kurulan Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı (TKMÇV), her çocuğun şefkat, sevgi ve anlayış görme, yeterli beslenme ve sağlıklı bir ortamda yaşama, oyun ve eğlence olanaklarından yararlanma, çağdaş bir eğitim alma ve yeteneklerini geliştirme, kısaca insan haysiyetine yakışır bir şekilde yaşama hakkı olduğuna inanmaktadır. Amacı, kurup yaşattığı “Çocukköyleri” ile korunma ihtiyacı olan çocuklarımızı (Koruncukları), “Çocukköyleri”nde hazırladığı aile ortamıyla toplumda başarılı bireyler haline getirmek ve ülkemizde yaşanan korunmaya muhtaç çocuklar sorununa da çözüm sunarak örnek teşkil etmektir. İzmir Urla’da ikinci Koruncuk Köyü için inşaata başlayan vakfın hedefi, Urla Koruncukköy’ün inşasını en kısa zamanda tamamlayarak daha çok Koruncuk’un yüzünü güldürmektir.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.