Ünlü isimler kadınlar için podyuma çıkacak

Televizyon dünyasının yıldızları mühendislik eğitimi alan kadınlara destek olmak için 8 Mart’ta gönüllü mankenlik yapacak.

Oyuncu Aydan Taş’ın öncülük ettiği “Geleceğin Güçlü Kadınları” adlı proje, İTÜ Mühendislikte okuyan genç kızların eğitimine destek vermek için kolları sıvadı.

Sosyal proje kapsamında sanat ve cemiyet dünyasından 26 ünlü kadın, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde podyumda yürüyecek.

DasDas’ta gerçekleştirilecek olan etkinliğin bilet gelirlerinin tamamı mühendis adaylarının eğitimine bağışlanacak. Fatma Turgut’un şarkılarını seslendireceği gecede Alina Boz, Bade işçil, Burcu Biricik, Çiğdem Batur, Deniz Baysal, Dilara Aksüyek, Hande Soral, Hande Subaşı, İdil Fırat ve Jessica May gibi kendi alanlarında başarılı olan yıldızlar podyumda yürüyecek.

26 ünlü ismin podyumda yürüyeceği etkinlikte Fatma Turgut şarkılarıyla renk katacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.