Ünlü isimler iftarda buluştu

Soner Sarıkabadayı, Selahattin Alpay, Safiye Soyman, Aslı Hünel, Selami Şahin, Ahmet Selçuk İlkan, Sevcan Orhan, Esra Özmen, Umut Akyürek, Jale, Reyhan Karaca, Selen Görgüzel, Sibel Alaş, Metin Özülkü, Ömür Gedik, Öykü Gürman, Türkü, Göknur Onur, Merve Demirci, Nihan Akın, Gökçe Kırgız ve Taner Yılmaz gibi birçok ismin aileleriyle birlikte katıldığı iftar yemeğinde Ramazan ayının tüm gelenekleri yerine getirildi.

Müzik dünyasının sevilen isimleri, yapımcı prodüktör Kemal Aslan’ın Uluorta’da verdiği iftarda bir araya geldi. Fasıl grubunun şarkı ve türküleri eşliğinde oruçlar açıldı. Umut Akyürek’in seslendirdiği ‘Bülbül’ ilahisi de davetlilerden büyük beğeni topladı.

Yakın arkadaşı Seda Sayan ile Çağlar Ökten’in aralarındaki yaş farkıyla ilgili konuşan Safiye Soyman, müstakbel damat adayının müzikal eğitimi ve karakterine de methiyeler düzerek ¨Yaş dediğiniz nedir ki? Kimse bunlara takılmıyor. Ben de eskiden denk gelseydi kendimden genç biriyle olurdum ama kısmetime Faik geldi, 22 senedir beraberiz¨ dedi.

Aslı Hünel de iftar yemeği çıkışında yeni çalışmasının bir türkü olduğunu belirterek ¨Yıllardır sahnelerimde okumuştum ama single yapmamıştım, ilk kez bir türkü seslendireceğim¨ diyerek sevenlerine müjde verdi.

Selahattin Alpay, yüzünü eskitmemek için yayınlara çıkmaya çok sıcak bakmadığı gibi bir espri yaparak şimdiden herkesin Ramazan Bayramı’nı kutlamak istediğini söyledi.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.