Ünlü güvenlik uzmanı Levent Ağaoğlu, İrem Derici olayını analiz etti!

Uluslararası güvenlik eğitimi alan ve bir çok ünlüye hizmet veren Levent Ağaoğlu, İrem Derici’nin yaşadığı zor günler hakkında GazeteMAG’a özel açıklamalarda bulundu…

Sanatçılar toplumun desteği ile ayakta duruyorlar, hayranlar, fanlar ve kitleler sizi desteklemese ünlü olmanız, bu şan ve şöhreti sürdürmeniz imkansızlaşır. O nedenle sizi kitleler istediği gibi sever kontrol etmeniz imkansız. Ama önlem alabilirsiniz.

Sizi sevenler olacağı gibi sevmeyenler de olacak ama dikkat edilmesi gereken kitle aşırı sevgi ile sahiplenme duygusunu yükseklerde tutan 1 numaralı fan kitlesidir.. Bunlar kendi arasında da ikiye ayrılır, sadece organizasyon yada konserlerde çevreye zarar verirler. Diğer 1. dereceden dikkat edilmesi gereken fan.. duygu yüklü olduğu ünlü ile arasında kimse yoktur. Sokakta yürürken, konserde, herhangi bir yer sadece kendi tutkusu ile arzusu olan ünlü vardır.

Yani şu şekilde açıklayalım… Ünlü  100 bin kişilik kalabalık bir organizasyonda olsa bile ,bu tip fanlar 100 bin kişiyi asla farketmezler.. Dünyalarında transa geçtikleri ünlünün sureti vardır.. Nereye bakarsa baksınlar ünlü kişi karşılarına çıkacağını düşünürler..

Bir çok uzmanlarla görüştük, özellikle yurt dışında bir diğer içler acısı durumda aslında çok sevdiğini sandığınız ünlüyü kıskanırlar.. Yani o ünlü aslında kendisi olması gerekirken yerini almıştır.

Burada dikkat edilmesi gereken bir durum gerçeklerden kaçmak değildir. Kriz yönetimini destek alarak yani koruma ekibi en azından bir süreliğine yanında sürekli bulundurarak, arada bir bu aşırı hayranın isteklerini görmeli.. Mesela konsere davet etmeli, imza vermeli etrafında dolaşmasının korkutucu olmadığı ama kendisininde bir hayatı olduğunu ve her zaman vakit ayırmasının zor olacağını beyan eden konuşmalar ve vücut dile ile mesajlar verilebilir..

İrem Derici sosyal ağlarda yazdığı mesaj ile bu fanı öcü gibi gösteriyor bundan vazgeçmesi gerekli. Sonuçta her yazdığını okuyor, rencide edilmemesi gerekli.. Bu fan aşırıda olsa gerçekte sevgi ile yaklaşıyorsa, İrem Derici de aynı üslupta sevgi ile devam etmeli. Önemli olan risklerden kaçmak değil kontrol etmektir.

İrem Derici gözyaşları içinde emniyete koştu!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.