Ünlü Fransız aktör Alain Delon ötanazi istediğini açıkladı

Ünlü Fransız aktör Alain Delon, “Yaşlanmak berbat! Hiçbir şey yapamıyoruz. Büyük bir eziyet. Yaşlandıkça, hastaneler veya iğneler olmadan hayattan sessizce cehenneme gitme hakkımız var” diyerek ötanazi ile hayatına son vermek istediğini açıkladı.

Fransız sinemasının sembol isimlerinden olan ünlü aktör Alain Delon, Le Point’e çarpıcı açıklamalarda bulundu. Habertürk’ün aktardığına göre Alain Delon, “Yaşlanmak berbat! Hiçbir şey yapamıyoruz. Görünüşümüzü ve görme duyumuzu kaybediyoruz. Ayağa kalkamıyor, ağrı hissediyoruz. Büyük bir eziyet” diyerek ötanazi istediğini açıkladı.

Delon, oğlu Anthony’den ölmesine yardım etmesini isteyerek, “Yaşlandıkça, hastaneler veya iğneler olmadan hayattan sessizce cehenneme gitme hakkımız var” dedi.

ÖTANAZİ NEDİR?

Ötanazi, tedavisi olmayan bir hastalığa yakalanmış, dayanılmaz acılar yaşayan bir kişinin yaşamının izni ve isteği ile sona erdirilmesidir. Fransızca euthanasie kelimesinden gelmektedir.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.